Meny Lukk

Kulturkortet

Kulturkortet

Fordi du er vennlig og respektfull mot alle andre elever og bruker tiden din på andres velferd, har vi fått lov av kulturelle aktører å gi deg rabatt / fri adgang i den perioden du har kortet. Du kan benytte kulturkortet så ofte du vil alle steder vi har tilbud (også i andre kommuner / landsdeler enn der du selv bor).

Kortet gjelder kun hos de aktørene som er nevnt ved navn på våre nettsider og for elever inntil fylte 16 år. Trivselsledere skal ikke benytte kortet til å be/spørre om rabatt andre steder. Kortet er personlig og kan ikke lånes bort til andre.

OBS: Tilbudene kan endres på kort varsel. Du må derfor sjekke på nettet med jevne mellomrom hvilke avtaler som til enhver tid gjelder.

Har du spørsmål om tilbudene eller informasjon om tilbud som du mener vi bør få (oppdateringer, endringer, nye tilbud etc.), send en mail til kulturkort@trivselsleder.no. 

Inspirasjon

Som trivselsleder ønsker vi at du er med på flest mulig aktiviteter. Kanskje du ønsker å lage en turnering i friminuttene etter å ha overvært en fotball-, ishockey eller håndballkamp? Kanskje du får lyst til å arrangere friminuttsdans etter at du begynte på danseskole? Kanskje du vil overtale noen til å lage skolerevy eller kortfilm etter å ha sett et teaterstykke eller spillefilm? Kanskje du tar ansvaret for skolebowlingen etter å ha spilt i en ordentlig bowlinghall? Kanskje du kommer på en skilek mens du er i alpinanlegget? Kanskje du blir leder for skolegårdsgolfen etter å ha vært på driving range? Kanskje du bestemmer deg for at alle elever skal ha det like gøy i friminuttet som du hadde det på lekelandet?